Forgot your password?

25 Question Rock Music Quiz

By Edited Aug 17, 2015 2 0

25 Question Rock and Roll Music Quiz

You think you know your rock music history? Test yourself with this 25 question rock music quiz.

Question 1: Who did Brain Johnstone replace as lead singer of AC/DC after the latter's death in 1980?
Answer: Bon Scott
Question 2: "You give love a bad name" was off which Bon Jovi studio album
Answer: Slippery When Wet
Question 3: Aerosmith collaborated with who in the hit remix of "Walk This Way"?
Answer: Run DMC
Question 4: Which Bruce Springsteen song won an Oscar in 1990's?
Answer: Streets of Philadelphia
Question 5: Dire Straits had a huge hit after a song named after which Shakespearean play?
Answer: Romeo and Juliet
Question 6: Dr Hook sang about wanting to be on the cover of Rolling Stone magazine. Did they ever achieve this feat?
Answer: No
Question 7: The band Europe had a hit in the 1980's with which outer space themed song?
Answer: The Final Countdown
Question 8: Which female did the Kinks famously sing about?
Answer: Gloria
Question 9: "You took the words right out of my mouth" was off which Meatloaf studio album?
Answer: Bat Out Of Hell
Question 10: Which Doctor did Motley Crue famously sing about in the 1980's?
Answer: Dr Feelgood
Question 11: Which British group sang the massive hit, "Another One Bites The Dust?"
Answer: Queen
Question 12: Which band from the 80's and 90's had hits with songs "Everybody Hurts" and "Losing My Religion"?
Answer: REM
Question 13: "Under The Bridge" made famous which L.A. rock band?
Answer: The Red Hot Chilli Peppers
Question 14: Whose girl did Rick Springfield wish he had?
Answer: Jesse's Girls
Question 15: Which massive British band had hits with "Paint It Black" and "You Can't Always Get What You Want"?
Answer: The Rolling Stones
Question 16: Who did Carlos Santana team with for the 90's hit, Smooth?
Answer: Rob Thomas
Question 17: "Wind of Change" was a hit for which 80's band?
Answer: Scorpions
Question 18: Made famous by the Rocky series of movies, which band sang the song, "Eye Of The Tiger"?
Answer: Survivor
Question 19: "We're Not Going To Take It" was a huge hit for which 80's band?
Answer: Twisted Sister
Question 20: "The House Of The Rising Sun" was made famous by which band?
Answer: The Animals
Question 21: "Help", "Paperback Writer" and "We Can Work It Out" where all hits in the 1960's for which British group?
Answer: The Beatles
Question 22: Which piano man sings "New York State Of Mind"
Answer: Billy Joel
Question 23: Boomtown Rats sang about not liking which day of the week?
Answer: Monday
Question 24: "Hello, I love You" and "L.A. Women" where hits for which rockers?
Answer: The Doors
Question 25: November Rain by Guns 'N Roses was off which studio album?
Answer: Use Your Illusions II



Add a new comment - No HTML
You must be logged in and verified to post a comment. Please log in or sign up to comment.

Explore InfoBarrel

Auto Business & Money Entertainment Environment Health History Home & Garden InfoBarrel University Lifestyle Sports Technology Travel & Places
© Copyright 2008 - 2016 by Hinzie Media Inc. Terms of Service Privacy Policy XML Sitemap

Follow IB Lifestyle